Дестинација

PNS
BB
КАПРУН
Се наоѓа централниот дел на Карпун и има идеална почетна положба за скијачите , планинарите и за љубителите на зимските пејзажи. Од центарот на Капрун е оддалечен околу 400 м , околу 30 м од автобуската постојка , околу 400 м од ски лифтот , околу 400 м од продавница , околу 8 км од железничката станица на Zell am See .
(СКОПЈЕ) ' den baslayan fiyatlarla 34,00EURO

КАСАНДРА Резултати од пребарување

Резултати од пребарување КАСАНДРА 0 0 page(s)
Подреди по