Важна информација! Последниот чартер лет за Анталија е на 17.10.2020 со Corendon Airlines во 02:55. Враќањето е на 23.10.2020 со Turkish Airlines преку Истанбул во 16:20.
Creating PDF file to print
ИНФОРМАЦИИ ЗА ХОТЕЛ

ХАЛКИДИКИ, ГРЦИЈА ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА
Изглед на резервацијата Show