ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ!
За повеќе информации прочитајте го ова известување по повод вонредната состојба во државата.

Antalya Charter

!!!Halkbank_Turisticki kredit_360x270.jpg

АНТАЛИЈА, ТУРЦИЈА ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА
Повеќе
 • FIRST CLASS HOTEL
  30% Попуст *

  FIRST CLASS HOTEL

  ALANIJA

  ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  387 EURO

  Цена од 340 EURO

 • SENZA THE INN RESORT & SPA HOTEL
  10% Попуст *

  SENZA THE INN RESORT & SPA HOTEL

  ALANIJA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  400 EURO

  Цена од 384 EURO

 • KEMAL BAY HOTEL
  32% Попуст *

  KEMAL BAY HOTEL

  ALANIJA

  ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  470 EURO

  Цена од 400 EURO

 • DIZALYA PALM GARDEN
  25% Попуст *

  DIZALYA PALM GARDEN

  ALANIJA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  467 EURO

  Цена од 410 EURO

 • ASIA BEACH RESORT
  10% Попуст *

  ASIA BEACH RESORT

  ALANIJA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  455 EURO

  Цена од 435 EURO

 • RAYMAR HOTELS & RESORTS
  40% Попуст *

  RAYMAR HOTELS & RESORTS

  ALANIJA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  596 EURO

  Цена од 460 EURO

Повеќе
 • BELEK SEAGATE RESORT
  50% Попуст *

  BELEK SEAGATE RESORT

  BELEK

  ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  523 EURO

  Цена од 384 EURO

 • CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT
  15% Попуст *

  CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT

  BELEK

  ULTIMATE ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  500 EURO

  Цена од 461 EURO

 • FUN & SUN RIVER RESORT
  35% Попуст *

  FUN & SUN RIVER RESORT

  BELEK

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  590 EURO

  Цена од 472 EURO

 • AYDINBEY FAMOUS HOTEL
  25% Попуст *

  AYDINBEY FAMOUS HOTEL

  BELEK

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  561 EURO

  Цена од 493 EURO

 • SIAM ELEGANCE HOTELS & SPA
  35% Попуст *

  SIAM ELEGANCE HOTELS & SPA

  BELEK

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  614 EURO

  Цена од 495 EURO

 • BELCONTI RESORT HOTEL
  40% Попуст * Специјална Понуда

  BELCONTI RESORT HOTEL

  BELEK

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  668 EURO

  Цена од 499 EURO

Повеќе
 • DOSINIA LUXURY RESORT HOTEL
  25% Попуст *

  DOSINIA LUXURY RESORT HOTEL

  KEMER

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  539 EURO

  Цена од 470 EURO

 • GRAND RING HOTEL
  25% Попуст *

  GRAND RING HOTEL

  KEMER

  ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  469 EURO

  Цена од 415 EURO

 • MIRAGE PARK RESORT
  40% Попуст *

  MIRAGE PARK RESORT

  KEMER

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  708 EURO

  Цена од 540 EURO

 • SIMENA HOTEL&HOLIDAY VILLAGE
  45% Попуст *

  SIMENA HOTEL&HOLIDAY VILLAGE

  KEMER

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  522 EURO

  Цена од 398 EURO

 • TRANSATLANTIK HOTEL& SPA
  40% Попуст *

  TRANSATLANTIK HOTEL& SPA

  KEMER

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  540 EURO

  Цена од 429 EURO

 • LARISSA ART BEACH
  40% Попуст *

  LARISSA ART BEACH

  KEMER

  ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  535 EURO

  Цена од 420 EURO

Повеќе
 • WIND OF LARA
  25% Попуст *

  WIND OF LARA

  LARA

  ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  603 EURO

  Цена од 516 EURO

 • ASTERIA KREMLIN PALACE
  25% Попуст *

  ASTERIA KREMLIN PALACE

  LARA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  672 EURO

  Цена од 569 EURO

 • TRENDY LARA
  20% Попуст * Специјална Понуда

  TRENDY LARA

  LARA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  715 EURO

  Цена од 619 EURO

 • ROYAL SEGINUS HOTEL
  30% Попуст *

  ROYAL SEGINUS HOTEL

  LARA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  779 EURO

  Цена од 628 EURO

 • MIRACLE RESORT HOTEL
  25% Попуст *

  MIRACLE RESORT HOTEL

  LARA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  758 EURO

  Цена од 669 EURO

 • ADALYA ELITE LARA
  25% Попуст *

  ADALYA ELITE LARA

  LARA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  823 EURO

  Цена од 705 EURO

Повеќе
 • SIDE ROYAL PALACE HOTEL & SPA
  20% Попуст *

  SIDE ROYAL PALACE HOTEL & SPA

  SIDE

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  585 EURO

  Цена од 519 EURO

 • NARCIA RESORT SIDE
  25% Попуст * Специјална Понуда

  NARCIA RESORT SIDE

  SIDE

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  471 EURO

  Цена од 419 EURO

 • MARITIM SARAY REGENCY HOTEL
  40% Попуст *

  MARITIM SARAY REGENCY HOTEL

  SIDE

  ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  540 EURO

  Цена од 429 EURO

 • SUNMELIA BEACH RESORT HOTEL
  28% Попуст * Специјална Понуда

  SUNMELIA BEACH RESORT HOTEL

  SIDE

  ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  496 EURO

  Цена од 432 EURO

 • SURAL HOTEL
  15% Попуст *

  SURAL HOTEL

  SIDE

  ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  482 EURO

  Цена од 445 EURO

 • WATER SIDE RESORT & SPA
  25% Попуст *

  WATER SIDE RESORT & SPA

  SIDE

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  511 EURO

  Цена од 448 EURO

Повеќе
 • SIAM ELEGANCE HOTELS & SPA
  35% Попуст *

  SIAM ELEGANCE HOTELS & SPA

  BELEK

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  614 EURO

  Цена од 495 EURO

 • NARCIA RESORT SIDE
  25% Попуст * Специјална Понуда

  NARCIA RESORT SIDE

  SIDE

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  471 EURO

  Цена од 419 EURO

 • DOSINIA LUXURY RESORT HOTEL
  25% Попуст *

  DOSINIA LUXURY RESORT HOTEL

  KEMER

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  539 EURO

  Цена од 470 EURO

 • GRAND RING HOTEL
  25% Попуст *

  GRAND RING HOTEL

  KEMER

  ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  469 EURO

  Цена од 415 EURO

 • MIRAGE PARK RESORT
  40% Попуст *

  MIRAGE PARK RESORT

  KEMER

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  708 EURO

  Цена од 540 EURO

 • ASIA BEACH RESORT
  10% Попуст *

  ASIA BEACH RESORT

  ALANIJA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  455 EURO

  Цена од 435 EURO

 • SIDE VILLAGE FAMILY SUITE HOTEL
  40% Попуст *

  SIDE VILLAGE FAMILY SUITE HOTEL

  SIDE

  ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  508 EURO

  Цена од 410 EURO

 • SIDE ROYAL STYLE HOTEL
  20% Попуст * Специјална Понуда

  SIDE ROYAL STYLE HOTEL

  SIDE

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  593 EURO

  Цена од 519 EURO

 • SIDE ROYAL PALACE HOTEL & SPA
  20% Попуст *

  SIDE ROYAL PALACE HOTEL & SPA

  SIDE

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.05.2020 6 Ноќи

  585 EURO

  Цена од 519 EURO

 • BOSPHORUS SORGUN SIDE
  40% Попуст *

  BOSPHORUS SORGUN SIDE

  SIDE

  ALL INCLUSIVE PLUS

  14.05.2020 6 Ноќи

  674 EURO

  Цена од 510 EURO

 • LONICERA WORLD
  10% Попуст *

  LONICERA WORLD

  ALANIJA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  28.05.2020 6 Ноќи

  560 EURO

  Цена од 530 EURO

Повеќе
 • VILA EFTERPI

  ПОЛИХРОНО

  САМО СМЕСТУВАЊЕ / БЕЗ ХРАНА

  23.05.2020 7 Ноќи

  Цена од 99 EURO

 • VILA ORFEAS

  ХАНИОТИ

  САМО СМЕСТУВАЊЕ / БЕЗ ХРАНА

  23.05.2020 7 Ноќи

  Цена од 99 EURO

 • VILA VERGINA

  НЕА ПОТИДЕА

  САМО СМЕСТУВАЊЕ / БЕЗ ХРАНА

  23.05.2020 7 Ноќи

  Цена од 109 EURO

Повеќе
 • VILA ORAMA HOUSE

  NEOS MARMARAS

  САМО СМЕСТУВАЊЕ / БЕЗ ХРАНА

  17.05.2020 7 Ноќи

  Цена од 79 EURO

Повеќе
 • ANA MARIA VILLAS

  VRASNA

  САМО СМЕСТУВАЊЕ / БЕЗ ХРАНА

  30.05.2020 7 Ноќи

  Цена од 109 EURO

 • VILA ELIZABET

  VRASNA

  САМО СМЕСТУВАЊЕ / БЕЗ ХРАНА

  30.05.2020 7 Ноќи

  Цена од 119 EURO

Повеќе
 • VILA ANESTIS

  АГИОС ГЕОРГИОС

  САМО СМЕСТУВАЊЕ / БЕЗ ХРАНА

  25.05.2020 7 Ноќи

  Цена од 76 EURO

 • VILA BELLA GRECIA

  КРФ_МОРАИТИКА

  САМО СМЕСТУВАЊЕ / БЕЗ ХРАНА

  25.05.2020 7 Ноќи

  76 EURO

  Цена од 75 EURO

 • VILA NIKI

  АГИОС ГЕОРГИОС

  САМО СМЕСТУВАЊЕ / БЕЗ ХРАНА

  25.05.2020 7 Ноќи

  Цена од 76 EURO

Повеќе
 • ARABIAN PARK HOTEL - BUR DUBAI

  ДУБАИ

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  27.02.2020 4 Ноќи

  Цена од 516 EURO

 • TRYP BY WYNDHAM DUBAI

  ДУБАИ

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  27.02.2020 4 Ноќи

  Цена од 586 EURO

 • JUMEIRA ROTANA - BUR DUBAI

  ДУБАИ

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  27.02.2020 4 Ноќи

  Цена од 586 EURO

 • MEDIA ONE HOTEL

  ДУБАИ

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  27.02.2020 4 Ноќи

  Цена од 654 EURO

 • WYNDHAM DUBAI MARINA - DUBAI MARINA

  ДУБАИ

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  27.02.2020 4 Ноќи

  Цена од 654 EURO

 • HYATT REGENCY DUBAI

  ДУБАИ

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  27.02.2020 4 Ноќи

  Цена од 679 EURO

Повеќе
 • ARABIAN PARK HOTEL - BUR DUBAI

  ДУБАИ

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  16.03.2020 7 Ноќи

  Цена од 601 EURO

 • TRYP BY WYNDHAM DUBAI

  ДУБАИ

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  16.03.2020 7 Ноќи

  Цена од 724 EURO

 • ELITE BYBLOS HOTEL

  ДУБАИ

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  16.03.2020 7 Ноќи

  Цена од 754 EURO

 • MEDIA ONE HOTEL

  ДУБАИ

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  16.03.2020 7 Ноќи

  Цена од 841 EURO

 • HYATT REGENCY DUBAI

  ДУБАИ

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  16.03.2020 7 Ноќи

  Цена од 888 EURO

Повеќе
 • ERBAZLAR - LALELI, ISTANBUL

  ISTANBUL

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  19.02.2020 3 Ноќи

  Цена од 228 EURO

 • HAMITBEY PRESTIGE - LALELI

  ISTANBUL

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  19.02.2020 3 Ноќи

  Цена од 241 EURO

 • THE BIANCHO HOTEL PERA

  ISTANBUL

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  19.02.2020 3 Ноќи

  Цена од 250 EURO

 • BVS LUSH - TAKSIM, ISTANBUL

  ISTANBUL

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  19.02.2020 3 Ноќи

  Цена од 270 EURO

 • THE BYZANTIUM HOTEL

  ISTANBUL

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  19.02.2020 3 Ноќи

  Цена од 270 EURO

 • PIYA SPORT HOTEL

  ISTANBUL

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  19.02.2020 3 Ноќи

  Цена од 290 EURO

Повеќе
 • ERBAZLAR - LALELI, ISTANBUL

  ISTANBUL

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  17.02.2020 4 Ноќи

  Цена од 246 EURO

 • SIM HOTEL ISTANBUL

  ISTANBUL

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  17.02.2020 4 Ноќи

  Цена од 264 EURO

 • BVS LUSH - TAKSIM, ISTANBUL

  ISTANBUL

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  17.02.2020 4 Ноќи

  Цена од 301 EURO

 • GRAND DURMAZ HOTEL

  ISTANBUL

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  17.02.2020 4 Ноќи

  Цена од 339 EURO

 • PIYA SPORT HOTEL

  ISTANBUL

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  17.02.2020 4 Ноќи

  Цена од 329 EURO

 • THE GALATA ISTANBUL HOTEL MGALLERY

  ISTANBUL

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  17.02.2020 4 Ноќи

  Цена од 343 EURO

Повеќе
 • HAMITBEY PRESTIGE - LALELI

  ISTANBUL

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  17.02.2020 5 Ноќи

  Цена од 285 EURO

 • SIM HOTEL ISTANBUL

  ISTANBUL

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  17.02.2020 5 Ноќи

  Цена од 285 EURO

 • BVS LUSH - TAKSIM, ISTANBUL

  ISTANBUL

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  17.02.2020 5 Ноќи

  Цена од 333 EURO

 • RICHMOND HOTEL

  ISTANBUL

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  17.02.2020 5 Ноќи

  Цена од 346 EURO

 • GRAND DURMAZ HOTEL

  ISTANBUL

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  17.02.2020 5 Ноќи

  Цена од 380 EURO

 • THE GALATA ISTANBUL HOTEL MGALLERY

  ISTANBUL

  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  17.02.2020 5 Ноќи

  Цена од 385 EURO

 

 


Kontakt Informacii
 • Travel Agency 1
  • Скопје Центар
  • Ул. Никола Вапцаров бр. 22, 1000 Скопје, Р. Македонија
  • +389 2 3238 081
  • +389 2 3238 082
  • fibula@t.mk
 • Travel Agency 2
  • Скопје Аеродром
  • Бул. Јане Сандански бр. 82/1/7, Скопје, Р. Македонија
  • +389 2 2437 606
  • +389 2 2456 353
  • fibulabiser@t.mk
 • Travel Agency 3
  • Охрид
  • Ул. Македонски Просветители бр. 14А, 6000 Охрид, Р. Македонија
  • +389 46 250 745
  • fibulaohrid@t.mk
 • Travel Agency 4
  • Куманово
  • Ул. III Македонска Ударна Бригада бр. 52, 1300 Куманово, Р. Македонија
  • +389 31 420 220
  • fibulakumanovo@t.mk