Анталија | Чартер летови 2020

Одберете датум, број на ноќевања и притиснете на копчето Покажи информации за летот за да добиете повеќе информации околу чартер летовите за избраните датуми.

Понеделник
Четврток
Град на полетување
Скопје
Број на ноќевања
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Покажи информации за летот
i
Слободни места: Да
Скопје - Анталија
SKP
Skopje International Airport
AYT
Antalya Airport
Полетување
02:40 AM
Слетување
05:25 AM
Времетраење на лет: 1h 45min
Авио компанија
Corendon Airlines
Број на лет
CAI252
Датум
20.07.2020
i
Слободни места: Да
Анталија - Скопје
AYT
Antalya Airport
SKP
Skopje International Airport
Полетување
11:59 PM
Слетување
01:50 AM
Времетраење на лет: 1h 45min
Авио компанија
Corendon Airlines
Број на лет
CAI 251
Датум
26.07.2020
Контакт Информации
 • Travel Agency Centar
  • Скопје Центар
  • Ул. Никола Вапцаров бр. 22, 1000 Скопје, Р. Македонија
  • +389 2 3238 081; +389 2 3238 082
  • fibula@t.mk
 • Travel Agency Aerodrom
  • Скопје Аеродром
  • Бул. Јане Сандански бр. 82/1/7, Скопје, Р. Македонија
  • +389 2 2437 606; +389 2 2456 353
  • fibulabiser@t.mk
 • Travel Agency Ohrid
  • Охрид
  • Ул. Македонски Просветители бр. 14А, 6000 Охрид, Р. Македонија
  • +389 46 250 745
  • fibulaohrid@t.mk
 • Travel Agency Kumanovo
  • Куманово
  • Ул. III Македонска Ударна Бригада бр. 52, 1300 Куманово, Р. Македонија
  • +389 31 420 220
  • fibulakumanovo@t.mk
Mobile | Viber | WhatsApp
070 404 488