БАНСКО

Зима 2021/21

Индивидуално туристичко патување.

landmark

Банско - Зима 2021/21

Избор на хотели. Цените се изразени по човек на ден.

 
Хотел Категорија Период Услуга Цена Види цена
Lion Hotel Bansko 4* ★★★★ 27.12 - 02.01 Полупансион 70 €  Повеќе
Saint Ivan Rilski Hotel 4* ★★★★ 31.12 - 02.01 Ноќевање со Појадок 67 €  Повеќе
MPM Bansko Spa & Holidays 4* ★★★★ 26.12 - 03.01 Полупансион 66 €  Повеќе
Apart Hotel Lucky Bansko 5* ★★★★★ 01.12 - 19.12 Ноќевање со Појадок 39 €  Повеќе
Vihren Palace Hotel 4* ★★★★ 01.12 - 27.12 Ноќевање со Појадок 39 €  Повеќе
Vihren Residence Hotel 4* ★★★★ 01.12 - 27.12 Само Сместување 28 €  Повеќе
Belvedere Holiday Club 4* ★★★★ 19.12 - 25.12 Полупансион 37 €  Повеќе
MPM Hotel Guinness 4* ★★★★ 26.12 - 03.01 Полупансион 76 €  Повеќе
MPM Hotel Sport 4* ★★★★ 26.12 - 03.01 Полупансион 91 €  Повеќе
Maria Antoaneta Residence 4* ★★★★ 01.12 - 12.12 Ноќевање со Појадок 18 €  Повеќе
Astera Bansko Apart Hotel & Spa 4* ★★★★ 01.12 - 10.12 Полупансион 25 €  Повеќе
Grand Hotel Bansko 4* ★★★★ 01.12 - 20.12 Полупансион 33 €  Повеќе
Premier Luxury Mountain Resort 5* ★★★★★ 04.12 - 18.12 Ноќевање со Појадок 80 €  Повеќе
Platinum Hotel & Casino 4* ★★★★ 27.11 - 18.12 Полупансион 42 €  Повеќе
Royal Park Hotel 4* ★★★★ 18.12 - 27.12 Ноќевање со Појадок 33 €  Повеќе
Panorama Resort 4* ★★★★ 01.12 - 20.12 Ноќевање со Појадок 24 €  Повеќе
Emerald Hotel 4* ★★★★ 20.12 - 27.12 Полупансион 37 €  Повеќе
Amira Hotel 5* ★★★★ 01.12 - 26.12 Ноќевање со Појадок 105 €  Повеќе
Royal Park APP 3* ★★★ 18.12 - 27.12 Ноќевање со Појадок 30 €  Повеќе
Evelina Palace 4* ★★★★ 01.12 - 22.12 Ноќевање со Појадок 23 €  Повеќе
Casa Karina Apart Hotel 4* ★★★★ 01.12 - 21.12 Ноќевање со Појадок 23 €  Повеќе
Saint George Palace 4* ★★★★ 01.12 - 18.12 Само Сместување 37 €  Повеќе
Saint George Ski & Holiday 4* ★★★★ 01.12 - 22.12 Само Сместување 34 €  Повеќе
Green Life Ski & Spa Resort 4* ★★★★ 01.12 - 23.12 Ноќевање со Појадок 25 €  Повеќе
Regnum Apart Hotel 5* ★★★★★ 01.12 - 20.12 Ноќевање со Појадок 53 €  Повеќе
Murite Club Hotel 4* ★★★★ 01.12 - 19.12 Полупансион 19 €  Повеќе
Terra Complex 4* ★★★★ 01.12 - 20.12 Полупансион 40 €  Повеќе
 
Цената не вклучува:
 •  
  Туристичка такса 1€ по лице на ден.
 •  
  Организиран превоз: 40€ повратен билет / 30€ во еден правец.
 
Важна напомена:
 •  
  Рано букирање не подложи на промена на термин или хотел, како и откажување на резервацијата од страна на патникот. Уплатениот аванс од 50% не се враќа.
 •  
  За резервации направени без Рано букирање, важат општите услови од Член. 6 од Договорот за патување.
 •  
  Цените се дадени во евра, плаќањето е задолжително во денари (1€ = 61.8мкд).
 •  
  Задолжително патничко и здраствено осигурување.
 •  
  За ова патување потребен е валиден биометриски пасош (3 месеци), не се потребни вакцини.
 •  
  За резервација задолжителна уплата аванс од 50% од вкупниот износ, целосна доплата 7 дена пред патување.
 •  
  За овој аранжман важат општите услови на патување на Фибула Ер Травел.
Контакт Информации
 • Travel Agency Centar
  • Скопје Центар
  • Ул. Никола Вапцаров бр. 22, 1000 Скопје, Р. Македонија
  • +389 2 3238 081; +389 2 3238 082
  • fibula@t.mk
 • Travel Agency Aerodrom
  • Скопје Аеродром
  • Бул. Јане Сандански бр. 82/1/7, Скопје, Р. Македонија
  • +389 2 2437 606; +389 2 2456 353
  • fibulabiser@t.mk
 • Travel Agency Ohrid
  • Охрид
  • Ул. Македонски Просветители бр. 14А, 6000 Охрид, Р. Македонија
  • +389 46 250 745
  • fibulaohrid@t.mk
 • Travel Agency Kumanovo
  • Куманово
  • Ул. III Македонска Ударна Бригада бр. 52, 1300 Куманово, Р. Македонија
  • +389 31 420 220
  • fibulakumanovo@t.mk
Mobile | Viber | WhatsApp
070 404 488