БОРОВЕЦ

Зима 2021/21

Индивидуално туристичко патување.

landmark

Боровец - Зима 2021/21

Избор на хотели. Цените се изразени по човек на ден.

 
Хотел Категорија Период Услуга Цена Види цена
Rila Hotel 4* ★★★★ 11.12 - 27.12 Полупансион 68 €  Повеќе
Lion Hotel Borovec 4* ★★★★ 27.12 - 02.01 Полупансион 67 €  Повеќе
Bor Hotel 3* ★★★ 01.12 - 23.12 Полупансион 33 €  Повеќе
Radina's Way Hotel 4* ★★★★ 01.11 - 30.11 Ноќевање со Појадок 29 €  Повеќе
Iglika Palace 4* ★★★★ 19.12 - 25.12 Полупансион 37 €  Повеќе
Festa Winter Palace Hotel 5* ★★★★★ 01.12 - 22.12 Полупансион 45 €  Повеќе
Festa Chamkoria Hotel 4* ★★★★ 01.12 - 22.12 Полупансион 26 €  Повеќе
Flora Complex 4* ★★★★ 01.12 - 17.12 Полупансион 34 €  Повеќе
Borovets Hills Hotel 5* ★★★★★ 10.12 - 27.12 Полупансион 88 €  Повеќе
 
Цената не вклучува:
 •  
  Туристичка такса 1€ по лице на ден.
 
Важна напомена:
 •  
  Рано букирање не подложи на промена на термин или хотел, како и откажување на резервацијата од страна на патникот. Уплатениот аванс од 50% не се враќа.
 •  
  Уплатениот аванс од 50% не се враќа.
 •  
  Цените се дадени во евра, плаќањето е задолжително во денари (1€ = 61.8мкд).
 •  
  Задолжително патничко и здраствено осигурување.
 •  
  За ова патување потребен е валиден биометриски пасош.
 •  
  За резервација задолжителна уплата аванс од 50% од вкупниот износ, целосна доплата 7 дена пред патување.
 •  
  За овој аранжман важат општите услови на патување на Фибула Ер Травел.
Контакт Информации
 • Travel Agency Centar
  • Скопје Центар
  • Ул. Никола Вапцаров бр. 22, 1000 Скопје, Р. Македонија
  • +389 2 3238 081; +389 2 3238 082
  • fibula@t.mk
 • Travel Agency Aerodrom
  • Скопје Аеродром
  • Бул. Јане Сандански бр. 82/1/7, Скопје, Р. Македонија
  • +389 2 2437 606; +389 2 2456 353
  • fibulabiser@t.mk
 • Travel Agency Ohrid
  • Охрид
  • Ул. Македонски Просветители бр. 14А, 6000 Охрид, Р. Македонија
  • +389 46 250 745
  • fibulaohrid@t.mk
 • Travel Agency Kumanovo
  • Куманово
  • Ул. III Македонска Ударна Бригада бр. 52, 1300 Куманово, Р. Македонија
  • +389 31 420 220
  • fibulakumanovo@t.mk
Mobile | Viber | WhatsApp
070 404 488