Египет

Египет - Хургада Лето 2020. Чартер летови секоја недела. Најголем избор на хотели во понудата. Услуга на база All Inclusive. Пакет аранжмани од 7 и 14 ноќевања.

Hurgada
Египет

Хургада

Египет е земјата на древните цивилизации. Црвеното Море и Пакет аранжманите содржат Медитеранот, долгите песочни плажи и коралните гребени, одличните хотели прават од година на година да има се повеќе и повеќе туристи на оваа егзотична дестинација.

од €365/по лице

Контакт Информации
 • Travel Agency 1
  • Скопје Центар
  • Ул. Никола Вапцаров бр. 22, 1000 Скопје, Р. Македонија
  • +389 2 3238 081
  • +389 2 3238 082
  • fibula@t.mk
 • Travel Agency 2
  • Скопје Аеродром
  • Бул. Јане Сандански бр. 82/1/7, Скопје, Р. Македонија
  • +389 2 2437 606
  • +389 2 2456 353
  • fibulabiser@t.mk
 • Travel Agency 3
  • Охрид
  • Ул. Македонски Просветители бр. 14А, 6000 Охрид, Р. Македонија
  • +389 46 250 745
  • fibulaohrid@t.mk
 • Travel Agency 4
  • Куманово
  • Ул. III Македонска Ударна Бригада бр. 52, 1300 Куманово, Р. Македонија
  • +389 31 420 220
  • fibulakumanovo@t.mk