ИСТАНБУЛ

Истанбул Есен 2020

Истанбул - најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги преплавува сите сетила.

Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не спие - улици полни со весели и насмеани луѓе, шаренило од бои, мириси, идеален спој на култура и религија, место на кое се состануваат Европа и Азија.

landmark
 

Авионски превоз

Вклучен повратен авионски билет со Pegasus Airlines.

 

2, 3, 4 или 5 ноќевања

Ноќевање со појадок во некој од предложените хотели.

 

Аеродромски такси

Вклучени аеродромски такси во цената.

 

Трансфер

Организиран трансфер на релација аеродром - хотел - аеродром.

Истанбул - 2, 3, 4 и 5 ноќевања

Избор на хотели.

 
Хотел Категорија Локација Услуга Цена Види цена
No Name Hotel 3* ★★★ Со Појадок 169 €  Повеќе
Erbazlar Hotel 3* ★★★ Лалели Со Појадок 179 €  Повеќе
Sim Hotel 3* ★★★ Лалели Со Појадок 175 €  Повеќе
Grand Bosfor 3* ★★★ Лалели Со Појадок 175 €  Повеќе
Taksim Express 4* ★★★★ Таксим Со Појадок 189 €  Повеќе
The Peak Hotel 4* ★★★★ Таксим Со Појадок 195 €  Повеќе
Ilkbal Deluxe Hotel 4* ★★★★ Аксарај Со Појадок 199 €  Повеќе
Buyuk Hamit Hotel 4* ★★★★ Аксарај Со Појадок 195 €  Повеќе
Titanic City Hotel 4* ★★★★ Таксим Со Појадок 220 €  Повеќе
Beyaz Saray 4* ★★★★ Лалели Со Појадок 185 €  Повеќе
Hotel Bulvar Palas 4* ★★★★ Лалели Со Појадок 199 €  Повеќе
City Center Hotel 4* ★★★★ Таксим Со Појадок 189 €  Повеќе
Piya Sport Hotel 4* ★★★★ Лалели Со Појадок 215 €  Повеќе
Glorius Hotel Istanbul 4* ★★★★ Лалели Со Појадок 195 €  Повеќе
Akka Lush Hotel 4* ★★★★ Таксим Со Појадок 199 €  Повеќе
Akka Suites Boutique ★★★★ Таксим Со Појадок 215 €  Повеќе
Celal Aga Konagi Metro 5* ★★★★★ Фатих Со Појадок 205 €  Повеќе
Mercure Istanbul Bomonti 5* ★★★★★ Шишли Со Појадок 245 €  Повеќе
The Marmara Taksim Istanbul 5* ★★★★★ Таксим Со Појадок 275 €  Повеќе
Elite World Istanbul 5* ★★★★★ Таксим Со Појадок 239 €  Повеќе
Marriott Hotel Istanbul Sisli 5* ★★★★★ Шишли Со Појадок 249 €  Повеќе
 
Во цената се вклучени следните услуги:
 •  
  Авионски превоз со Pegasus Airlines (по лице 20 кг. вклучен багаж + 7 кг. рачен багаж.
 •  
  2, 3, 4 или 5 ноќевања со појадок во одбран хотел
  .
 •  
  Организиран трансфер од аеродром до хотел и назад.
 •  
  Аеродромски такси.
 
Во цената не се вклучени следните услуги:
 •  
  Патничко и здравствено осигурување.
 •  
  Екстра трошоци во хотел.
 •  
  Цена за бебе, возраст 0-1,99 изнесува 40 €
 •  
  Цена за дете од 02 до 6,99 години 130 €
 
Важна напомена:
 •  
  Горенаведените цени не ги гарантираме. Цената може да биде повисока и зависи од местата на авион!
 •  
  Други типови на соби на барање.
 •  
  Плаќањето е задолжително во денари (1 еур = 61.8 мкд)
 •  
  За ова патување потребен е валиден биометриски пасош со важност 160 дена од денот на патувањето.
 •  
  Цените не важат за време на празници.
 •  
  Важно: За резервација задолжителна уплата од 100% и ако се откаже резервацијата се плаќаат пенали од 100%
 •  
  Програмата е лекторирана од лектор Ана Бачваровска
 •  
  За овој аранжман важат општите услови на патување на Фибула Ер Травел
Контакт Информации
 • Travel Agency Centar
  • Скопје Центар
  • Ул. Никола Вапцаров бр. 22, 1000 Скопје, Р. Македонија
  • +389 2 3238 081; +389 2 3238 082
  • fibula@t.mk
 • Travel Agency Aerodrom
  • Скопје Аеродром
  • Бул. Јане Сандански бр. 82/1/7, Скопје, Р. Македонија
  • +389 2 2437 606; +389 2 2456 353
  • fibulabiser@t.mk
 • Travel Agency Ohrid
  • Охрид
  • Ул. Македонски Просветители бр. 14А, 6000 Охрид, Р. Македонија
  • +389 46 250 745
  • fibulaohrid@t.mk
 • Travel Agency Kumanovo
  • Куманово
  • Ул. III Македонска Ударна Бригада бр. 52, 1300 Куманово, Р. Македонија
  • +389 31 420 220
  • fibulakumanovo@t.mk
Mobile | Viber | WhatsApp
070 404 488