Пакет аранжмани

Пакет аранжмани за повеќе дестинации со вклучено сместување, авио билет, трансфер како и разгледи на градот.

Dubai
Обединети Арапски Емирати

Дубаи

Дубаи е најголемиот град на Обединетите Арапски Емирати и без сомнение може да се каже дека е една од најпосетените дестинации на светот. Се наоѓа на југоистокот на Персискиот залив. За само неколку години, Дубаи стана синоним за луксузен живот, центар на меѓународниот бизнис и атрактивна туристичка дестинација со секој облик на разонода што може да се замисли.

од €439/по лице

Istanbul
Турција

Истанбул

Истанбул, единствениот град на два континенти. Местото што ги исполнува сите желби на светот и ви ги отвора портите кон непроценлива убавина и историја, град на спротивности и на извонредни традиционални вредности. Истанбул е најголемиот град во Турција и еден од најголемите градови во светот, со население од неофицијално над 20 милиони жители.

од €199/по лице

Doha
Катар

Доха

Катар е полуостровска арапска земја чиј терен се состои од суви пустини и долги персиски (арапски) крајбрежни брегови. На брегот е сместен главниот град Доха, познат по своите футуристицки облакодери и многу ултрамодерни архитектури инспирирани од древниот исламски дизајн, како што е Музеј на исламската уметност. Прекрасен град за одмор и шопинг како и за запознавање на нови култури.

од €519/по лице

Kapadokija
Турција

Кападокија

Ако постои бајка за магична земја од глина, веројатно ќе изгледа како Кападокија, која се наоѓа во централна Турција и е позната по уникатни карпести форми во кои древните народи ги направиле своите домови и светилишта. Областа Кападокија во покраината Невшехир, Турција со причина е вклучена во списокот на УНЕСКО за места со културно и природно значење за цовечкото наследство.

од €358/по лице

Контакт Информации
 • Travel Agency Centar
  • Скопје Центар
  • Ул. Никола Вапцаров бр. 22, 1000 Скопје, Р. Македонија
  • +389 2 3238 081; +389 2 3238 082
  • fibula@t.mk
 • Travel Agency Aerodrom
  • Скопје Аеродром
  • Бул. Јане Сандански бр. 82/1/7, Скопје, Р. Македонија
  • +389 2 2437 606; +389 2 2456 353
  • fibulabiser@t.mk
 • Travel Agency Ohrid
  • Охрид
  • Ул. Македонски Просветители бр. 14А, 6000 Охрид, Р. Македонија
  • +389 46 250 745
  • fibulaohrid@t.mk
 • Travel Agency Kumanovo
  • Куманово
  • Ул. III Македонска Ударна Бригада бр. 52, 1300 Куманово, Р. Македонија
  • +389 31 420 220
  • fibulakumanovo@t.mk
Mobile | Viber | WhatsApp
070 404 488