ПАМПОРОВО

Зима 2021/21

Индивидуално туристичко патување.

landmark

Пампорово - Зима 2021/21

Избор на хотели. Цените се изразени по човек на ден.

 
Хотел Категорија Период Услуга Цена Види цена
Apart - Hotel Kamelia 4* ★★★★ 01.12 - 18.12 Само Сместување 24 €  Повеќе
Hotel Prespa 3* ★★★ 01.12 - 18.12 Полупансион 28 €  Повеќе
Orpheus Hotel Pamporovo 4* ★★★★ 24.12 - 28.01 Полупансион 38 €  Повеќе
Finlandia Hotel 4* ★★★★ 01.12 - 26.12 Полупансион 27 €  Повеќе
Belmont Ski & Spa Hotel 4* ★★★★ 01.12 - 18.12 Полупансион 27 €  Повеќе
Pamporovo Hotel 4* ★★★★ 11.12 - 19.12 Ноќевање со Појадок 20 €  Повеќе
Snezhanka Hotel 3* ★★★ 01.12 - 23.12 Полупансион 26 €  Повеќе
MPM Hotel Merryan 3* ★★★ 19.12 - 25.12 Полупансион 42 €  Повеќе
Hotel Complex "The Castle" 3* ★★★ 15.12 - 29.12 Ноќевање со Појадок 28 €  Повеќе
Green Life Apart Hotel 3* ★★★ 01.12 - 21.12 Ноќевање со Појадок 32 €  Повеќе
Stenata Apart Hotel 2* ★★ 18.12 - 25.12 Ноќевање со Појадок 37 €  Повеќе
Effect Malina Residence Apartments 3* ★★★ 01.11 - 15.12 Само Сместување 31 €  Повеќе
Forest Nook Apart Hotel Appart. 01.11 - 06.12 Полупансион 28 €  Повеќе
 
Цената не вклучува:
 •  
  Туристичка такса 1€ по лице на ден.
 •  
  Рано букирање не подложи на промена на термин или хотел, како и откажување на резервацијата од страна на патникот. Уплатениот аванс од 50% не се враќа.
 •  
  За резервации направени без Рано букирање, важат општите услови од Член 6 од Договорот за Патување
 
Важна напомена:
 •  
  Цените се дадени во евра, плаќањето е задолжително во денари (1€ = 61.8 мкд).
 •  
  Задолжително патничко и здравствено осигурување.
 •  
  За ова патување потребен е валиден биометриски пасош (3 месеци).
 •  
  За резервација задолжителна уплата аванс од 50% од вкупниот износ.
 •  
  Целосна доплата 7 дена пред патување (освен за рано букирање).
 •  
  За овој аражман важат општите услови на патувањена Фибула Ер Травел.
Контакт Информации
 • Travel Agency Centar
  • Скопје Центар
  • Ул. Никола Вапцаров бр. 22, 1000 Скопје, Р. Македонија
  • +389 2 3238 081; +389 2 3238 082
  • fibula@t.mk
 • Travel Agency Aerodrom
  • Скопје Аеродром
  • Бул. Јане Сандански бр. 82/1/7, Скопје, Р. Македонија
  • +389 2 2437 606; +389 2 2456 353
  • fibulabiser@t.mk
 • Travel Agency Ohrid
  • Охрид
  • Ул. Македонски Просветители бр. 14А, 6000 Охрид, Р. Македонија
  • +389 46 250 745
  • fibulaohrid@t.mk
 • Travel Agency Kumanovo
  • Куманово
  • Ул. III Македонска Ударна Бригада бр. 52, 1300 Куманово, Р. Македонија
  • +389 31 420 220
  • fibulakumanovo@t.mk
Mobile | Viber | WhatsApp
070 404 488