ОГЛАС ЗА ПРАКТИКАНТИ

Фибула Ер Травел има потреба од практиканти за период од 3 месеци.

Кандидатите да испратат CV на vrabotuvanje@fibula.com.mk


ПРАКТИКАНТ
Заинтересираните кандидати според член 3 од законот за практиканство треба да ги исполнуваат следните услови:

 • Да не е во работен однос
 • Да бидат активни баратели на работа во бирото за вработување
 • Старосната граница да изнесува до 34 години
 • Да има завршено најмалку основно образование
 • По успешната завшена практикантска работа имате можност да бидете дел од нашиот тим.

  Контакт Информации
  • Travel Agency Centar
   • Скопје Центар
   • Ул. Никола Вапцаров бр. 22, 1000 Скопје, Р. Македонија
   • +389 2 3238 081; +389 2 3238 082
   • fibula@t.mk
  • Travel Agency Aerodrom
   • Скопје Аеродром
   • Бул. Јане Сандански бр. 82/1/7, Скопје, Р. Македонија
   • +389 2 2437 606; +389 2 2456 353
   • fibulabiser@t.mk
  • Travel Agency Ohrid
   • Охрид
   • Ул. Македонски Просветители бр. 14А, 6000 Охрид, Р. Македонија
   • +389 46 250 745
   • fibulaohrid@t.mk
  • Travel Agency Kumanovo
   • Куманово
   • Ул. III Македонска Ударна Бригада бр. 52, 1300 Куманово, Р. Македонија
   • +389 31 420 220
   • fibulakumanovo@t.mk
  Mobile | Viber | WhatsApp
  070 404 488