СЕВЕРЕН КИПАР

Патничка програма: Авион / 5 дена / 4 ноќевања


Убавите плажи,пријатната клима,луксузните хотели,големиот број на културно
 историски споменици  се добра причина да се посети овој восхитувачки остров.


Цена: 399 еур / 24.660 мкд


ПАКЕТ АРАНЖМАН  СЕВЕРЕН КИПАР 4 НОЌИ 5 ДЕНА:
ХОТЕЛ
Кат.
Лице во 1/2
1/1 соба
3то лице во 1/2
БЕБЕ
ДЕТЕ
ДЕТЕ
Sempati hotel
3* BB
399 €
470 €
399 €
0 - 1,99
60 €
2-5,99
265 €
6 - 11,99
399 €
L.A Resort
4* BB
425 €
495 €
425 €
0 - 1,99
60 €
2-5,99
265 €
6 - 11,99
425 €
L.A Resort
4* BB
470 €
540 €
470 €
0 - 1,99
60 €
2-5,99
265 €
6 - 11,99
470 €
Oscar Resort
4* BB
440 €
510 €
440 €
0 - 1,99
60 €
2-5,99
265 €
6 - 11,99
440 €
Oscar Resort
4*+ BB
499 €
555 €
499 €
0 - 1,99
60 €
2-5,99
265 €
6 - 11,99
499 €
Vuni Palace
5* BB
510 €
575 €
460 €
0 - 1,99
60 €
2-5,99
265 €
6 - 11,99
460 €
Malpas hotel
5* BB
530 €
610 €
495 €
0 - 1,99
60 €
2-5,99
265 €
6 - 11,99
495 €
Salamis Bay Conti
5* AL
589 €
710 €
540 €
0 - 1,99
60 €
2-5,99
265 €
6 - 11,99
520 €
Kaya Artemis Resort
5*+ AL
635 €
750 €
575 €
0 - 1,99
60 €
2-5,99
265 €
6 - 11,99
555 €
Cratos Premium Resort

5*+ FB+

635 € 795 € 590 €
0 - 1,99
60 €
2-5,99
265 € 6 - 11,99 590 €
Merit Crystal Cove 5* + AL  760€ 975 € 680 €
0 - 1,99
60 €
2-5,99
265 € 6 - 11,99 680 €

Цените важат : од 10 ноември до 31 март 2017 освен за термин  од 26 декември до 03 јануари 2017   


ЛЕТОВИ
Летови Поаѓање / Пристигнување (Локални времиња)
Скопје - Истанбул 11.25 / 14.50
Истанбул - Никозија 15.35 / 17.05
Никозија - Истанбул 07.50 / 09.20
Истанбул - Скопје 11.15 / 10.45
 
Во цената се вклучени следниве услуги:
 • Повратен авионски билет со Pegasus Airlines-PC од Скопје преку Истанбул до Никозија со (20 кг вклучен багаж)
 • Аеродромски такси
 • Сместување во одбран хотел 5 дена
 • Организиран превоз од аеродром – хотел- аеродром
 • Асистенција на аеродром во Никозија

Во цената не се вклучени следниве услуги:

 • Факултативни екскурзии
 • Патничко и здравствено осигурување
 • Екстра трошоци во хотел  и лични трошоци

Важна напомена:

 • Цените се по лице,сместување во двокреветна соба,и валидни за пријавување на мин. 2 патници.
 • Плаќање исклучиво во денари по курс 61.8 мкд,
 • Плаќање при резервација 100 %,и нема можност за откажување,менување на термин или менување на имиња,
 • Останатите општи услови на патување  на Фибула Ер Травел и СКТМ важат,освен горенаведеното,
 • Програмата е лекторирана од лектор Ана Бачварска