ОГЛАСИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ


Заинтересираните кандидати можат да испратат CV на: fibulaohrid@t.mk

Фибула Охрид има потреба од работници на следните работни позиции:

 
Претставници по хотели
Фибула Охрид објавува оглас за 5 работни места:

Услови:
 • Средно образование
 • Познавање на англиски јазик
 
Претставници по хотели
Фибула Охрид објавува оглас за 5 работни места:

Услови:
 • Средно образование
 • Познавање на холандски јазик
 
Претставници по хотели
Фибула Охрид објавува оглас за 5 работни места:

Услови:
 • Средно образование
 • Познавање на полски јазик
 
Претставници по хотели
Фибула Охрид објавува оглас за 5 работни места:

Услови:
 • Средно образование
 • Познавање на француски јазик
 
Туристички водичи / пратители
Фибула Охрид објавува оглас за 5 работни места:

Услови:
 • Средно образование
 • Познавање на англиски јазик
 
Туристички водичи / пратители
Фибула Охрид објавува оглас за 5 работни места:

Услови:
 • Средно образование
 • Познавање на холандски јазик
 
Туристички водичи / пратители
Фибула Охрид објавува оглас за 5 работни места:

Услови:
 • Средно образование
 • Познавање на полски јазик
 
Туристички водичи / пратители
Фибула Охрид објавува оглас за 5 работни места:

Услови:
 • Средно образование
 • Познавање на француски јазик
Контакт Информации
 • Travel Agency 1
  • Скопје Центар
  • Ул. Никола Вапцаров бр. 22, 1000 Скопје, Р. Македонија
  • +389 2 3238 081
  • +389 2 3238 082
  • fibula@t.mk
 • Travel Agency 2
  • Скопје Аеродром
  • Бул. Јане Сандански бр. 82/1/7, Скопје, Р. Македонија
  • +389 2 2437 606
  • +389 2 2456 353
  • fibulabiser@t.mk
 • Travel Agency 3
  • Охрид
  • Ул. Македонски Просветители бр. 14А, 6000 Охрид, Р. Македонија
  • +389 46 250 745
  • fibulaohrid@t.mk
 • Travel Agency 4
  • Куманово
  • Ул. III Македонска Ударна Бригада бр. 52, 1300 Куманово, Р. Македонија
  • +389 31 420 220
  • fibulakumanovo@t.mk