Дестинација
SPECIJALNA PONUDA

Контакт

ЗА НАС


 


FIBULA AIR TRAVEL е една од првите агенции во нашата земја која работи со чартер летови. Иако постоиме од 2000 година имаме големо искуство во туристичкото работење. Доколку имате било какви прашања од областа на туризмот и стоиме на располагање. Во можност сме да ви понудиме во земјата и надвор од неа, како индивидуални така и групни патувања за било која дестинација по ваша желба. Организираме чартер летови за Анталија, Бодрум, Мармарис, Кушадаси, Фетје за време на летниот период како и чартер летови за Египет преку целата година. Нашата агенција е член на ИАТА асоцијација и како таква е овластена за продажба на авиобилети од сите авио компании за сите светски дестинации. Фибула Аир Травел е исто така членка на Стопанска Комора за Туризам на Македонија СКТМ. Ви нудиме најповолни цени за авиобилети и вршиме достава на истите. Организираме ученички и апсолвентски екскурзии и ги реализираме по ваша желба (дестинација, период ) и за сите гарантираме најповолни цени за кои овозможуваме плаќање на повеќе рати.

 

 

 

 ПОСЕТЕТЕ НЕ И УВЕРЕТЕ СЕ ВО КВАЛИТЕТОТ НА НАШИТЕ УСЛУГИ !!!

 


                                                           


                          

 FIBULA AIR TRAVEL
*SKOPJE OFFICE 2*
 

Ул. Македонија бр. 21,
1000 Скопје, Р.Македонија 

 

+389 (2) 3 116 865

 

+389 (2) 3 216 391

 

+389 (2) 3 216 392

 

+389 (2) 3 216 393

 

fibula2@t-home.mk

 

www.fibula.com.mk

 
 

 Ул. Никола Вапцаров бр.22,

 1000 Скопје, Р.Македонија

+389 (2) 3 238 081

+389 (2) 3 238 082

+389 (2) 3 216 035

+389 (2) 3 238 083

fibula@t-home.mk

www.fibula.com.mk
 
 
     FIBULA AIR TRAVEL
*OHRID OFFICE*

 

Ул. Македонски Просветители бр. 14А, 6000 Охрид, Р. Македонија

+389 (46) 250 745

+389 (46) 250 743

fibulaohrid@t-home.mk

www.fibula.com.mk

         FIBULA AIR TRAVEL *KUMANOVO OFFICE*
 

 

Ул. III Македонска Ударна Бригада бр. 52, 1300 Куманово, Р. Македонија

 

+389 (31) 420 220

 

+389 (31) 420 402

 

fibulakumanovo@t-home.mk

 

www.fibula.com.mk