Пребарај патување

Дестинација или хотел
Датум на поаѓање
2 Возрасни

Лето 2022 - Популарни дестинации | Пакет аранжмани

 • Пакет аранжмани | Анталија лето 2022

  1. Seaden Sea Planet Resort & Spa

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Side
   Seaden Sea Planet Resort & Spa
   од € 708
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 03 јул. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
  2. Kaya Side

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Side
   Kaya Side
   од € 837
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 03 јул. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
  3. Limak Arcadia Sport Resort Hotel

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Belek
   Limak Arcadia Sport Resort Hotel
   од € 920
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 03 јул. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
  4. Papillon Belvil

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Belek
   Papillon Belvil
   од € 1.120
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 03 јул. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
  5. LRS Lake & River Side Hotel & Spa

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Side
   LRS Lake & River Side Hotel & Spa
   од € 494
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 03 јул. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
  6. Granada Luxury Okurcalar

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Alanija
   Granada Luxury Okurcalar
   од € 768
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 03 јул. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
  7. Terrace Beach Resort

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Side
   Terrace Beach Resort
   од € 655
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 03 јул. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
 • Само хотел | Анталија лето 2022

  1. Kirman Arycanda De Luxe

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Alanija
   Kirman Arycanda De Luxe
   од € 345
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 03 јул. 2022
  2. Dosinia Luxury Resort

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Kemer
   Dosinia Luxury Resort
   од € 203
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 03 јул. 2022
  3. Alarcha Hotels & Resort

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Side
   Alarcha Hotels & Resort
   од € 154
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 03 јул. 2022
  4. Kaya Palazzo Golf Resort

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Belek
   Kaya Palazzo Golf Resort
   од € 632
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 03 јул. 2022
 • Пакет аранжмани | Хургада лето 2022

  1. Steigenberger Al Dau Beach Hotel

   1. Egipet
   2. Crveno more
   3. Hurgada
   Steigenberger Al Dau Beach Hotel
   од € 895
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 02 јул. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
  2. Hurghada Long Beach Resort

   1. Egipet
   2. Crveno more
   3. Hurgada
   Hurghada Long Beach Resort
   од € 581
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 02 јул. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
  3. Continental Hotel Hurghada

   1. Egipet
   2. Crveno more
   3. Hurgada
   Continental Hotel Hurghada
   од € 692
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 02 јул. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
  4. Jaz Aquamarine

   1. Egipet
   2. Crveno more
   3. Hurgada
   Jaz Aquamarine
   од € 816
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 02 јул. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
  5. Albatros Palace Resort

   1. Egipet
   2. Crveno more
   3. Hurgada
   Albatros Palace Resort
   од € 946
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 02 јул. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
 • Само хотел | Хургада лето 2022

  1. Royal Star Empire Beach Hotel

   1. Egipet
   2. Crveno more
   3. Hurgada
   Royal Star Empire Beach Hotel
   од € 65
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 02 јул. 2022
  2. Sphinx Aqua Park Beach Resort

   1. Egipet
   2. Crveno more
   3. Hurgada
   Sphinx Aqua Park Beach Resort
   од € 162
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 02 јул. 2022
  3. Minamark Resort

   1. Egipet
   2. Crveno more
   3. Hurgada
   Minamark Resort
   од € 86
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 02 јул. 2022
  4. ZYA Regina Resort & Aqua Park

   1. Egipet
   2. Crveno more
   3. Hurgada
   ZYA Regina Resort & Aqua Park
   од € 307
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 02 јул. 2022
  5. King Tut Resort

   1. Egipet
   2. Crveno more
   3. Hurgada
   King Tut Resort
   од € 172
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 02 јул. 2022
 • Само хотел | Бодрум лето 2022

  1. Blue Dreams Resort & SPA

   1. Turcija
   2. Egejski Breg
   3. Bodrum
   Blue Dreams Resort & SPA
   од € 346
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 11 јул. 2022
  2. Royal Asarlık Beach Hotel & Spa

   1. Turcija
   2. Egejski Breg
   3. Bodrum
   Royal Asarlık Beach Hotel & Spa
   од € 330
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 11 јул. 2022
  3. Very Chic Hotel

   1. Turcija
   2. Egejski Breg
   3. Bodrum
   Very Chic Hotel
   од € 375
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 11 јул. 2022
  4. Sundance Resort

   1. Turcija
   2. Egejski Breg
   3. Bodrum
   Sundance Resort
   од € 242
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 11 јул. 2022