Пребарај патување

Од каде сакате да летате?
Дестинација или хотел
Датум на поаѓање
6 - 9 ноќи
2 Возрасни
Погодноси за сместувањето
 • Пакет аранжмани | Анталија лето 2021

  1. Paloma Foresta Resort & Spa

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Antalija
   Paloma Foresta Resort & Spa
   од € 926 п.п.
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 02 септ. 2021
   • Аеродром Skopje Airport
  2. Grand Ring Hotel

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Kemer
   Grand Ring Hotel
   од € 509 п.п.
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 02 септ. 2021
   • Аеродром Skopje Airport
  3. Eftalia Aqua Resort

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Alanija
   Eftalia Aqua Resort
   од € 578 п.п.
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 02 септ. 2021
   • Аеродром Skopje Airport
  4. The Xanthe Resort & Spa

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Side
   The Xanthe Resort & Spa
   од € 665 п.п.
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 02 септ. 2021
   • Аеродром Skopje Airport
  5. Siam Elegance

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Belek
   Siam Elegance
   од € 622 п.п.
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 02 септ. 2021
   • Аеродром Skopje Airport
 • Само хотел | Анталија лето 2021

  1. Asia Beach Resort & Spa

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Alanija
   Asia Beach Resort & Spa
   од € 146 п.п.
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 02 септ. 2021
  2. Water Side Resort & Spa

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Side
   Water Side Resort & Spa
   од € 156 п.п.
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 02 септ. 2021
  3. Dosinia Luxury Resort

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Kemer
   Dosinia Luxury Resort
   од € 189 п.п.
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 02 септ. 2021
  4. Eftalia Ocean Hotel

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Alanija
   Eftalia Ocean Hotel
   од € 186 п.п.
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 02 септ. 2021
  5. The Sense Deluxe

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Side
   The Sense Deluxe
   од € 206 п.п.
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 02 септ. 2021

Топ понуди

 • Narcia Resort Side

  1. Turcija
  2. Antalija
  3. Side
  Narcia Resort Side
  од € 507 п.п.
  • Патници 2 Возрасни
  • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
  • Датум на полетување 02 септ. 2021
  • Аеродром Skopje Airport
 • Adora Calma Beach Hotel

  1. Turcija
  2. Antalija
  3. Side
  Adora Calma Beach Hotel
  од € 595 п.п.
  • Патници 2 Возрасни
  • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
  • Датум на полетување 02 септ. 2021
  • Аеродром Skopje Airport
 • LRS Port River Hotel & Spa

  1. Turcija
  2. Antalija
  3. Side
  LRS Port River Hotel & Spa
  од € 516 п.п.
  • Патници 2 Возрасни
  • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
  • Датум на полетување 02 септ. 2021
  • Аеродром Skopje Airport
 • EFTALIA SPLASH RESORT

  1. Turcija
  2. Antalija
  3. Alanija
  EFTALIA SPLASH RESORT
  од € 500 п.п.
  • Патници 2 Возрасни
  • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
  • Датум на полетување 02 септ. 2021
  • Аеродром Skopje Airport
 • Long Beach Resort & Spa Deluxe

  1. Turcija
  2. Antalija
  3. Alanija
  Long Beach Resort & Spa Deluxe
  од € 980 п.п.
  • Патници 2 Возрасни
  • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
  • Датум на полетување 02 септ. 2021
  • Аеродром Skopje Airport
 • Oz Hotels Sui

  1. Turcija
  2. Antalija
  3. Alanija
  Oz Hotels Sui
  од € 560 п.п.
  • Патници 2 Возрасни
  • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
  • Датум на полетување 02 септ. 2021
  • Аеродром Skopje Airport

Каде сакате да летувате во Анталија?

Лето 2021 | Популарни дестинации


Турција лето 2021