Пребарај патување

Од каде сакате да летате?
Дестинација или хотел
Датум на поаѓање
6 - 9 ноќи
2 Возрасни
Погодноси за сместувањето
 • Пакет аранжмани | Анталија лето 2021

  1. Side Royal Palace

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Side
   Side Royal Palace
   од € 457 п.п.
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 16 мај 2021
   • Аеродром Skopje Airport
  2. Grand Ring Hotel

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Kemer
   Grand Ring Hotel
   од € 468 п.п.
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 16 мај 2021
   • Аеродром Skopje Airport
  3. Eftalia Aqua Resort

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Alanija
   Eftalia Aqua Resort
   од € 374 п.п.
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 16 мај 2021
   • Аеродром Skopje Airport
  4. The Xanthe Resort & Spa

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Side
   The Xanthe Resort & Spa
   од € 740 п.п.
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 16 мај 2021
   • Аеродром Skopje Airport
 • Само хотел | Анталија лето 2021

  1. Asia Beach Resort & Spa

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Alanija
   Asia Beach Resort & Spa
   од € 90 п.п.
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 16 мај 2021
  2. Dosinia Luxury Resort

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Kemer
   Dosinia Luxury Resort
   од € 166 п.п.
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 16 мај 2021
  3. Eftalia Ocean Hotel

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Alanija
   Eftalia Ocean Hotel
   од € 87 п.п.
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 16 мај 2021
  4. The Sense Deluxe Hotel

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Side
   The Sense Deluxe Hotel
   од € 120 п.п.
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 16 мај 2021

Топ понуди

 • Adora Calma Beach Hotel

  1. Turcija
  2. Antalija
  3. Side
  Adora Calma Beach Hotel
  од € 395 п.п.
  • Патници 2 Возрасни
  • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
  • Датум на полетување 16 мај 2021
  • Аеродром Skopje Airport
 • LRS Port River Hotel & Spa

  1. Turcija
  2. Antalija
  3. Side
  LRS Port River Hotel & Spa
  од € 396 п.п.
  • Патници 2 Возрасни
  • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
  • Датум на полетување 16 мај 2021
  • Аеродром Skopje Airport
 • SplashWorld Eftalia Splash Resort

  1. Turcija
  2. Antalija
  3. Alanija
  SplashWorld Eftalia Splash Resort
  од € 368 п.п.
  • Патници 2 Возрасни
  • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
  • Датум на полетување 16 мај 2021
  • Аеродром Skopje Airport
 • Long Beach Resort & Spa Deluxe

  1. Turcija
  2. Antalija
  3. Alanija
  Long Beach Resort & Spa Deluxe
  од € 537 п.п.
  • Патници 2 Возрасни
  • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
  • Датум на полетување 16 мај 2021
  • Аеродром Skopje Airport

Каде сакате да летувате во Анталија?


Турција лето 2021

Чартер Анталија

Една од првите агенции во Македонија која работи со чартер летови. За било какви прашања од областа на туризмот слободно контактирајте не.