Анталија Есен 2023 ✈️

Анталија, позната како вториот најшармантен град во Турција, нуди неверојатен микс од прекрасни плажи и турска култура. Наречен Бисер на Медитеранот и турската ривиера, овој град изобилува со тесни улички, стари дрвени куќи, засолнети под античките градски тврдини. Овој главен град на туризмот нуди можност да го доживеете одморот што отсекогаш сте го сонувале. А ние сме тука да ви го овожможиме тоа...

Вашите патувања