Бали - Индонезија

Бали е индонезиски остров познат по шумските вулкански планини, пространите оризови полиња, песочните плажи и корални гребени. Островот е дом на бројни религиозни места како што е храмот Улувату покрај карпа. Посетете го Бали со Фибула!

Вашите патувања