Ali Baba Palace

 1. Egipet
 2. Crveno more
 3. Hurgada
 • Ali Baba Palace
 • 16 слики
 • Наша препорака

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо Ali Baba Palace

Creation of description for this hotel is in progress.

Содржини

 • За деца
  • Детско игралиште
  • Клуб за деца

Локација