Xperience Kiroseiz Parkland

 1. Egipet
 2. Sinai Peninsula
 3. Sharm el-Sheikh
 • Xperience Kiroseiz Parkland
 • 55 слики

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо Xperience Kiroseiz Parkland

Creation of description for this hotel is in progress.

Содржини

 • Општо
  • Собна услуга
 • За деца
  • Детско игралиште
  • Клуб за деца
 • Плажа
  • Лежалки за плажа

Локација