Minos Hotel

  1. Grcija
  2. Krit
  3. Xiro Chorio
  • Minos Hotel
  • 203 слики
  • Во близина на центарот
  • Одлична храна
  • Во близина на плажа
  • Отворен базен

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо Minos Hotel

Creation of description for this hotel is in progress.

Локација