RIU Palace Maldivas

 1. Maldivi
 2. Dhaalu Atoll
 3. Kudahuvadhoo
 • RIU Palace Maldivas
 • 11 слики

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо RIU Palace Maldivas

Creation of description for this hotel is in progress.

Содржини

 • Општо
  • Собна услуга
 • За деца
  • Детско игралиште
  • Клуб за деца
 • Плажа
  • Лежалки за плажа

Локација