Madinat Al Bahr Business & SPA Hotel

 1. Tanzanija
 2. Zanzibar Urban/West
 3. Zanzibar City
 • Madinat Al Bahr Business & SPA Hotel
 • 161 слики

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо Madinat Al Bahr Business & SPA Hotel

Creation of description for this hotel is in progress.

Содржини

 • Спорт и забава
  • Ноќен клуб
  • Пикадо
  • Сала за вежбање (Теретана)
 • Општо
  • Собна услуга
 • Плажа
  • Лежалки за плажа
 • Ресторани и барови
  • Ресторан
 • Базени
  • Надворешен базен

Локација