Club Kastalia Holiday Village

 1. Turcija
 2. Antalija
 3. Alanija
 • Club Kastalia Holiday Village
 • 52 слики
 • Аква парк
 • Анимација
 • Затворен и отворен базен
 • Лежалки и чадори бесплатно
 • Дете до 11,99 - бесплатно сместување
 • Плажа со камчиња
 • Теретана и СПА

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо Club Kastalia Holiday Village

Creation of description for this hotel is in progress.

Содржини

 • За деца
  • Детско игралиште
  • Клуб за деца
 • Плажа
  • Лежалки за плажа

Локација