Kaila Beach Hotel

 1. Turcija
 2. Antalija
 3. Alanija
 • Kaila Beach Hotel
 • 35 слики
 • Во близина на центарот
 • Песочна плажа
 • Во близина на плажа
 • Аква парк
 • Анимација
 • Затворен и отворен базен
 • Лежалки и чадори бесплатно
 • Дете до 12,99 - бесплатно сместување
 • За деца
 • Фамилијарни
 • Теретана и СПА

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо Kaila Beach Hotel

Creation of description for this hotel is in progress.

Содржини

 • За деца
  • Детско игралиште
  • Клуб за деца

Локација