Kaila Krizantem

 1. Turcija
 2. Antalija
 3. Alanija
 • Kaila Krizantem
 • 27 слики
 • Во близина на центарот
 • Во близина на плажа
 • Поволни цени
 • Лежалки и чадори бесплатно
 • Дете до 12,99 - бесплатно сместување
 • Отворен базен
 • Плажа со камчиња
 • Теретана

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо Kaila Krizantem

Creation of description for this hotel is in progress.

Содржини

 • За деца
  • Детско игралиште
  • Клуб за деца

Локација