Kleopatra Micador

 1. Turcija
 2. Antalija
 3. Alanija
 • Kleopatra Micador
 • 33 слики
 • Песочна плажа
 • Во близина на плажа
 • Центар на градот
 • Отворен базен
 • Дете до 11,99 - бесплатно сместување

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо Kleopatra Micador

Creation of description for this hotel is in progress.

Содржини

 • Општо
  • Собна услуга
 • За деца
  • Детско игралиште

Локација