Kleopatra Royal Palm Hotel

 1. Turcija
 2. Antalija
 3. Alanija
 • Kleopatra Royal Palm Hotel
 • 16 слики
 • Во близина на центарот
 • Песочна плажа
 • Во близина на плажа
 • Дете до 12,99 - бесплатно сместување
 • Отворен базен

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо Kleopatra Royal Palm Hotel

Creation of description for this hotel is in progress.

Содржини

 • За деца
  • Детско игралиште
  • Клуб за деца

Локација