Oba Star Hotel

 1. Turcija
 2. Antalija
 3. Alanija
 • Oba Star Hotel
 • 33 слики
 • Во близина на центарот
 • Квалитет и цена
 • Песочна плажа
 • Во близина на плажа
 • Бесплатно WiFi
 • Лежалки и чадори бесплатно
 • Отворен базен
 • Дете до 11,99 - бесплатно сместување
 • Теретана и СПА

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо Oba Star Hotel

Creation of description for this hotel is in progress.

Содржини

 • За деца
  • Детско игралиште
  • Клуб за деца
 • Плажа
  • Лежалки за плажа

Локација