Oz Hotels Antalya Hotel Resort & Spa

 1. Turcija
 2. Antalija
 3. Antalija (Grad)
 • Oz Hotels Antalya Hotel Resort & Spa
 • 31 слики
 • Во близина на центарот
 • Бесплатно WiFi
 • Затворен и отворен базен
 • Лежалки и чадори бесплатно
 • На плажа
 • Теретана и СПА

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо Oz Hotels Antalya Hotel Resort & Spa

Creation of description for this hotel is in progress.

Содржини

 • За деца
  • Детско игралиште
  • Клуб за деца
 • Плажа
  • Лежалки за плажа

Локација