IC Hotels Santai

 1. Turcija
 2. Antalija
 3. Belek
 • IC Hotels Santai
 • 47 слики
 • За деца
 • 2 деца бесплатно
 • На плажа
 • Наша препорака
 • Аква парк
 • Лежалки и чадори бесплатно
 • Фамилијарни
 • Дете до 11,99 - бесплатно сместување
 • Теретана и СПА
 • Песочна плажа
 • Затворен и отворен базен
 • Затворен базен
 • Отворен базен
 • Теретана

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо IC Hotels Santai

Creation of description for this hotel is in progress.

Содржини

 • За деца
  • Детско игралиште
  • Клуб за деца
 • Плажа
  • Лежалки за плажа

Локација