Kemer Dream Hotel

 1. Turcija
 2. Antalija
 3. Kemer
 • Kemer Dream Hotel
 • 18 слики
 • Затворен и отворен базен
 • Центар на градот
 • Лежалки и чадори бесплатно
 • Плажа со камчиња
 • Теретана

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо Kemer Dream Hotel

Creation of description for this hotel is in progress.

Содржини

 • Општо
  • Собна услуга
 • За деца
  • Детско игралиште

Локација