GiveawayBanner800-upload

Fibula Giveaway | Green Garden Resort

Освој го своето место под сонцето во Green Garden Resort 4* со Фибула. Повторно наградуваме со летување во Анталија за двајца. Искористи ја шансата да добиеш незаборавен одмор во овој прекрасен хотел. Многумина го сметаат септември за најубав период за летување во Анталија, така што датумот (27.09.2022) на патување е идеален за сите учесници. Ви посакуваме многу среќа за да добиете пакет аранжман на база All Inclusive, со вклучен повратен авионски билет, трансфер до хотел и назад, чекиран багаж од 20кг + рачен багаж.
Green Garden Resort

Green Garden Resort

 • 7 дена / 6 ноќи во Green Garden Resort, во Аланија
 • Директен повратен авио билет до Анталија
 • Трансфер од аеродром до хотел и назад
 • Услуга: All Inclusive (Се вклучено)
 • Вклучен багаж 20кг + рачен багаж
Giveaway

Користење на информации

Поднесените детали од формата се користат за контактирање со победникот, како и за маркетинг рекламирање на Фибула.

Со учество во овој Giveaway, прифаќате да добивате реклами од Фибула (Вибер, Newsletter итн.) Доколку не сакате повеќе да добивате пораки, можете во секое време да се одјавите од овие маркетинг кампањи.

Услови и правила

Ве молиме прочитајте ги овие услови и правила пред да се вклучите во натпреварот. Со пријавувањето сте согласни со наведените услови и во целост ги прифаќате.
 1. Како да учествувате: За да учествувате, треба да го наведете вашето име, презиме, телефонски број и емаил со пополнување на онлајн формуларот. По пријавувањето добивате емаил од Фибула (info@fibula.com.mk) каде што се потврдува дека сте се пријавиле за учество во ова извлекување. Дозволено е само едно учество по лице. Валидноста на информациите е важна бидејки победникот после извлекувањето ќе биде контактиран според податоците кои што ги оставил. Пријавувањето е бесплатно. Нема да бидат прифатени записи од вработени на Фибула или записи генерирани автоматски од компјутер. Нецелосни или грешни записи исто така нема да бидат прифатени. Пријавите ќе бидат прифатени само доколку се во согласност со сите инструкции.
 2. Употреба на податоци: Вашите лични податоци ќе бидат обработени во согласност со нашата политика за заштита на личните податоци
 3. Датуми: Пријавувањето започнува на 10 мај 2022 година и завршува на 31 мај 2022 година. За точното време на извлекувањето Фибула ќе ги извести сите учесници преку социјални медиуми (Facebook, Instagram, Viber, Newsletter итн.) Фибула го задржува правото да го измени датумот и времето на извлекувањето.
 4. Прием на записи: Фибула не превзема одговорност за мрежни, компјутерски или софтверски грешки од кој било вид, што може да го ограничи или одложи испраќањето или приемот на вашиот запис. Фибула не превзема одговорност за записи кои не се примени и/или за изгубени записи.
 5. Награда: Наградата вклучува пакет аранжман во Турција / Анталија / Аланија за период од 7 дена / 6 ноќевања во хотел Green Garden Resort. Исто така во пакет аранжманот се вклучени директен лет од Скопје до Анталија и назад, како и трансфер од аеродромот до хотелот во Анталија и назад. Услугата е All Inclusive. Багаж од 20кг и рачен багаж се исто така вклучени во пакетот. За било какви прашања околу наградата можете да не контактирате директно на +389 23 238 081 или на маил fibula@t.mk
 6. Избор на победници: Победникот ќе биде избран во живо на 31.05.2022 по случаен избор од сите валидни испратени пријави.
 7. Известување на победникот: Победникот ќе биде известен преку е-пошта или телефон во рок од 15 дена од датумот на извлекување на победникот со инструкции кога и како како да ја подигнете својата награда. Доколку не може да се контактира победникот или не може да ја прифати неговата награда, Фибула го задржува правото да избере друг победник од добиените пријави. Затоа е многу важно оставените податоци да се точни и исправни.
 8. Детали за победникот: Победникот е согласен неговите податоци да бидат искористени од страна на приредувачот на извлекувањето во маркетинг цели и истите да бидат јавно пласирани со цел потврда на идентитетот на добитникот.
 9. Генерално: Фибула го задржува правото да го измени извлекувањето во исклучителни околности. Сите учесници се согласуваат да ги почитуваат овие услови и Фибула го задржува правото да ги исклучи учесниците за секое прекршување на овие одредби и услови. Донесениот правилник е конечен и не може да биде предмет на измена.