Leto 2021 - Grcija apartmansko smestuvanje - Cenovnik

Грција апартмани 2021 | Ценовник

Vila Mihalis
Лептокарија

Vila Mihalis

 • Јуни
 • Јули
 • Август
 • Септември
Vila Dimitris
Неа Пантелеимона

Vila Dimitris

 • 01.06 - 30.06
 • 01.07 - 31.08
 • 01.09 - 30.09
Vila Manos
Паралиа

Vila Manos

 • Јуни
 • Јули
 • Август
 • Септември
Vila Orama
Неа Мармарас

Vila Orama

 • Јуни
 • Јули
 • Август
 • Септември
Vila Efterpi
Полихроно

Vila Efterpi

 • Јуни
 • Јули
 • Август
 • Септември
Vila Orfeas
Ханиоти

Vila Orfeas

 • 01.06 - 30.06
 • 01.07 - 15.07
 • 16.07 - 31.07
 • 01.08 - 31.08
 • 01.09 - 30.09
Vila Vergina
Неа Потидеа

Vila Vergina

 • 01.06 - 30.06
 • 01.07 - 22.07
 • 23.07 - 22.08
 • 23.08 - 12.09
 • 13.09 - 30.09
Vila Alexandra
Калитеа

Vila Alexandra

 • Јуни
 • Јули
 • Август
 • Септември
Vila Palais de Furka
Фурка

Vila Palais de Furka

 • Јуни
 • Јули
 • Август
 • Септември
Vila Flegos
Фурка

Vila Flegos

 • Јуни
 • Јули
 • Август
 • Септември
Vila Ana Maria
Врасна

Vila Ana Maria I

 • 01.06 - 22.07
 • 23.07 - 07.09
 • 08.09 - 30.09
Vila Ana Maria
Врасна

Vila Ana Maria II

 • 01.06 - 22.07
 • 23.07 - 07.09
 • 08.09 - 30.09

Општи услови

 • За ова патување потребен е валиден биометриски пасош (минимум важност 90 дена од денот на враќање во државата).
 • За резервација е задолжителна авансна уплата од најмалку 30% од вкупниот износ, а целосна доплата најкасно 7 дена пред патување.
 • Во собите е дозволено сместување лица согласно со бројот на легла, односно само лицата кои се наведени на ваучерот издаден од агенцијата. Во случај на сместување повеќе лица од дозволеното, агенцијата или партнерот на истата има право да одбие сместување на лицата или да побара одреден финансиски надомест.
 • За хигиената во собите за време на престојот се грижат самите гости, сите настанати штети за време на престојот се на товар на патниците. За секој кревет има по еден сет постелнина.
 • Сопствениците на вилите имаат право да побараат одреден паричен надомест за причинетата штета. При сместување ЗАДОЛЖИТЕЛНА проверка на состојбата на собите!
 • Туристичка такса 0.5 – 1 евро (се плаќа во вилата)
 • Цените се дадени по соба во евра, плаќањето е во денари (1 €=61.8 ден).
 • Користењето на собите започнува првиот ден од 14:00 по локално време, а се напуштаат последниот ден во 09:00 по локално време!