Borovets Hills Spa & Resort

 • Borovets Hills Spa & Resort
 • 12 слики

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо Borovets Hills Spa & Resort

Creation of description for this hotel is in progress.

Содржини

 • Спорт и забава
  • Сала за вежбање (Теретана)
 • За деца
  • Клуб за деца
 • Ресторани и барови
  • Ресторан