Anita Beach Hotel

 1. Grcija
 2. Krit
 3. Xiro Chorio
 • Anita Beach Hotel
 • 49 слики
 • Песочна плажа
 • За парови
 • Помал интимен хотел
 • Во близина на плажа
 • Отворен базен
 • Бесплатна клима и WiFi

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо Anita Beach Hotel

Creation of description for this hotel is in progress.

Локација