May Hotel

 1. Grcija
 2. Krit
 3. Xiro Chorio
 • May Hotel
 • 22 слики
 • Опкружен со зеленило
 • Резорт
 • Домашни миленици се дозволени
 • Песочна плажа
 • Тивок
 • Модерен
 • Во близина на плажа
 • Отворен базен

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо May Hotel

Creation of description for this hotel is in progress.

Содржини

 • За деца
  • Детско игралиште

Локација