Le Chateau Lambousa

 1. Kipar
 2. Severen Kipar
 3. Lapithos
 • Le Chateau Lambousa
 • 25 слики

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо Le Chateau Lambousa

Creation of description for this hotel is in progress.

Содржини

 • Општо
  • Собна услуга
 • За деца
  • Детско игралиште
 • Плажа
  • Лежалки за плажа
 • Ресторани и барови
  • Ресторан
 • Базени
  • Надворешен базен

Локација