Оглас за вработување | Call Center Supervisor

Travel Agency Skopje

Фибула Травел вработува Call Center Supervisor со работно искуство во областа.

За нашата канцеларија во Скопје бараме надзорник на кол-центар со работно искуство во областа.

Преглед на работата

Работна позиција
Call Center Supervisor
Локација
Скопје
Работно време
Полно
Искуство
Задолжително
Датум на објава
11.11.2022
Сите CV-а се разгледуваат
Пријави се!

Професионални Квалификации

 • Mинимум 2 години искуство со работа во кол-центар
 • Структурирање и анализа на информации
 • Ориентираност кон детали и изнаоѓање на решенија
 • Креативна и проактивна личност, иновативна и ориентирана кон клиентите
 • Одлични вербални и писмени комуникациски вештини
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • ВСС (ќе се смета за предност)
 • Искуство во областа на туризамот (ќе се смета за предност)
 • Одлично познавање на компјутерски системи

Работни Обрвски

 • Го следите, координирате и развивате тимот со цел да се обезбеди непречено функционирање на активноста на центарот за повици
 • Следите дали барањата на клиентите се сработени на професионален начин и се решаваат во најкус можен рок во согласност со стандардите на компанијата
 • Вклучени сте во проекти за развој и ефикасност на активностите во рамки на центарот за повици
 • Организирате редовни состаноци со тимот, поставувате приоритети и рокови, ги прилагодувате плановите доколку е потребно
 • Подготвувате и ажурирате извештаи за обемот на работа, како и други извештаи што ги бара надлежниот менаџер
 • Го следите периодичниот процес на проверка на работата на вработените и координација
 • Обезбедувате оперативна поддршка на операторите за непречено одвивање на активноста на центарот за повици
 • Обезбедувате поддршка на другите вработени за прашања поврзани со активноста на центарот за повици

Сертификати и/или Лиценци

 • Работа во туристичкиот сектор не е задожителна, но се смета за предност
 • Сертификат за работа во центар за грижа на корисници се смета за предност

Ви нудиме

 • Предизвикувачка позиција во водечка компанија за туризам во државата и регионот
 • Можност да бидете дел од бизнис кој континуирано расте и се развива
 • Брз напредок во кариерата
Заинтерирани сте?
Ве молиме испратете го Вашето CV на vrabotuvanje@fibula.com.mk