Careers ALB 1

Оглас за вработување | Туристички работници со многу добро познавање на албанскиот јазик.

Travel Agency Skopje

Kerkojme punetorë turistik me njohuri shume te mira te gjuhes shqipe. 🇦🇱

Per zyren tone ne Shkup kerkojme agjente udhetimi per shitje dhe planifikim udhetimi me njohuri te shkelqyera te gjuhes shqipe.

Pasqyrë e punës

Pozicioni i punës
Punëtor turistik
Vendndodhja
Shkup
Orari i punës
Plot
Përvoja
Rekomanduar
Data e shpalljes
25.05.2022
Të gjitha CV-të shqyrtohenë
Regjistrohu

Përgjegjësitë

 • Përkthimi i përmbajtjes në shqip
 • Shitja e aranzhimeve të udhëtimit, biletave ajrore dhe sigurimit
 • Trajtimi i kërkesave dhe ankesave të klientëve
 • Mbajtja e një marrëdhënieje profesionale me klientët
 • Ofrimi i informacionit dhe këshillave për hotelet, destinacionet, vizat dhe biletat e linjës ajrore
 • Zhvilloni dhe ndërtoni marrëdhënie pune me kolegë të tjerë.

Kualifikimet

 • Njohuri të gjuhës shqipe
 • Njohuri të gjuhës maqedonase
 • Njohja e gjuhës angleze konsiderohet përparësi
 • Puna bazë me kompjuter

Certifikatat dhe/ose Licencat

 • Puna në sektorin e turizmit nuk është e detyrueshme, por konsiderohet si avantazh

Ne ju ofrojmë

 • Pozicioni sfidues në një kompani lider turistike në vend dhe rajon
 • Mundësi për të qenë pjesë e një biznesi që është vazhdimisht në rritje dhe zhvillim
 • Përparim i shpejtë në karrierë
A jeni të interesuar?
Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj jo më vonë se data 15.06.2022 në adresën vrabotuvanje@fibula.com.mk