Оглас за вработување | Туристички агент за продажба и планирање на патувања во Струга

Travel Agency Struga

Бараме туристички агенти за продажба и планирање на патувања во новата агенција на Фибула во Струга

Бидете дел од новиот тим на Фибула во Градот на поезијата, Струга. Доколку сте туристички агент за продажба и планирање на патувања, сега е вистинското време да аплицирате. Фибула е дом за нови талентирани луѓе, кои се подготвени да го споделат нашиот успех и да придонесат за понатамошен развој на компанијата. Бидете дел од тимот во Струга!

Опис на работата

Работна позиција
Туристички агент
Локација
Струга
Работно време
Полно
Искуство
Препорачано
Датум на објава
01.12.2022
Сите CV-а се разгледуваат!
Пријави се

Одговорности

 • Продавање на туристички аранжмани, авиобилети и осигурувања
 • Справување со барањата и поплаките на клиентите
 • Одржување на професионален однос со клиентите
 • Исполнување на целите за профит и продажба
 • Давање информации и совети за хотели, дестинации, визи и авиобилети
 • Развивање и градење работни односи со другите колеги.

Квалификации

 • Високо образование
 • Познавање на албански јазик
 • Познавање на англиски јазик
 • Основна работа со компјутер
 • Познавање на друг странски јазик се смета за предност
 • Познавања од областа на туризамот се сметаат за предност

Сертификати и/или Лиценци

 • Било каква работа во туристичкиот сектор се смета за предност
 • Било каква лиценца или диплома за компјутерски вештини се смета за предност

Ви нудиме

 • Предизвикувачка позиција во водечка компанија за туризам во државата и регионот
 • Можност да бидете дел од бизнис кој континуирано расте и се развива
 • Брз напредок во кариерата
Заинтерирани сте?
Ве молиме испратете го Вашето CV на vrabotuvanje@fibula.com.mk