Туристички агент со познавање на грчки јазик

Оглас за вработување | Туристички агент за продажба и планирање на патувања со познавање на грчки јазик

Travel Agency Skopje

Бараме туристички работник со одлично познавање на грчки јазик. 🇬🇷

За нашата канцеларија во Скопје бараме туристички агенти за продажба и планирање на патувања со одлично познавање на грчки јазик.

Преглед на работата

Работна позиција
Туристички работник
Локација
Скопје
Работно време
Полно
Искуство
Препорачано
Датум на објава
21.07.2022
Сите CV-а се разгледуваат
Пријави се

Одговорности

 • Преведување на содржина на грчки јазик
 • Продавање на туристички аранжмани, авиобилети и осигурувања
 • Справување со барањата и поплаките на клиентите
 • Одржување на професионален однос со клиентите
 • Давање информации и совети за хотели, дестинации, визи и авиобилети
 • Развивање и градење работни односи со другите колеги.

Квалификации

 • Познавање на грчки јазик
 • Познавање на македонски јазик
 • Познавање на англиски јазик се смета за предност
 • Основна работа со компјутер

Сертификати и/или Лиценци

 • Работа во туристичкиот сектор не е задожителна, но се смета за предност

Ви нудиме

 • Предизвикувачка позиција во водечка компанија за туризам во државата и регионот
 • Можност да бидете дел од бизнис кој континуирано расте и се развива
 • Брз напредок во кариерата
Заинтерирани сте?
Ве молиме испратете го Вашето CV најдоцна до 07.08.2022 на vrabotuvanje@fibula.com.mk