Оглас за вработување | Туристички агент за продажба и планирање на патувања во Скопје

Travel Agency Skopje

Бараме туристички агенти за продажба и планирање на патувања во агенцијата на Фибула во Скопје

Бидете дел од докажаниот тим на Фибула Травел во Скопје. Доколку сте туристички агент за продажба и планирање на патувања, сега е вистинското време да аплицирате. Фибула е дом за нови талентирани луѓе, кои се подготвени да го споделат нашиот успех и да придонесат за понатамошен развој на компанијата. Бидете дел од тимот на Фибула Травел!

Опис на работата

Работна позиција
Туристички агент
Локација
Скопје
Работно време
Полно
Искуство
Не е задолжително
Датум на објава
06.11.2023
Сите CV-а се разгледуваат!
Пријави се

Одговорности

 • Продавање на туристички аранжмани, авиобилети и осигурувања
 • Справување со барањата и поплаките на клиентите
 • Одржување на професионален однос со клиентите
 • Исполнување на целите за профит и продажба
 • Давање информации и совети за хотели, дестинации, визи и авиобилети
 • Развивање и градење работни односи со другите колеги.

Квалификации

 • Претходно работно искуство не е задолжително
 • Познавање на странски јазици ќе се смета за предност
 • Познавање на албански јазик е задолжително
 • Основна работа со компјутер

Сертификати и/или Лиценци

 • Било каква работа во туристичкиот сектор се смета за предност
 • Било каква лиценца или диплома за компјутерски вештини се смета за предност

Ви нудиме

 • Предизвикувачка позиција во водечка компанија за туризам во државата и регионот
 • Можност да бидете дел од бизнис кој континуирано расте и се развива
 • Брз напредок во кариерата
Заинтерирани сте?
Ве молиме испратете го Вашето CV на vrabotuvanje@fibula.com.mk