Истанбул

Пакет аранжмани 2023

Истанбул - најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги преплавува сите сетила. Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не спие - улици полни со весели и насмеани луѓе, шаренило од бои, мириси, идеален спој на култура и религија, место на кое се состануваат Европа и Азија.

Авион

Поаѓање
09:55
01:25
13:20
Скопје
Pegasus Airlines
Истанбул
Заминување
16:05
01:25
15:35
Истанбул
Pegasus Airlines
Скопје
Секој ден
PC 352
Секој ден
PC 351
Покажи детали

Хотел

Хотел
Локација
Ноќевања
Цена
ABEL HOTEL 3*
Лалели
2
289€
Повеќе ноќевања
3
315€
4
339€
5
379€
SIM HOTEL 3*
Лалели
2
295€
Повеќе ноќевања
3
319€
4
345€
5
375€
SLENAY HOTEL 3*
Лалели
2
299€
Повеќе ноќевања
3
329€
4
355€
5
385€
HOTEL IPEK PALAS 4*
Лалели
2
305€
Повеќе ноќевања
3
329€
4
359€
5
389€
GRAND HILARIUM HOTEL 4*
Лалели
2
305€
Повеќе ноќевања
3
329€
4
359€
5
389€
GLORIOUS HOTEL 4*
Лалели
2
305€
Повеќе ноќевања
3
329€
4
369€
5
405€
ORAN HOTEL 4*
Лалели
2
305€
Повеќе ноќевања
3
335€
4
369€
5
399€
THE BEYAZ SARAY & SPA 4*
Лалели
2
305€
Повеќе ноќевања
3
369€
4
429€
5
489€
GRAND BEYAZIT 4*
Фатих
2
319€
Повеќе ноќевања
3
355€
4
3395€
5
429€
THE BEYAZ SARAY & SPA 4*
Лалели
2
305€
Повеќе ноќевања
3
339€
4
369€
5
399€
RING STONE BOSPHORUS 4*
Таксим
2
349€
Повеќе ноќевања
3
399€
4
459€
5
525€
GRAND WASHINGTON 4*
Лалели
2
319€
Повеќе ноќевања
3
359€
4
399€
5
439€
AKKA LUSH HOTEL TAKSIM 4*
Таксим
2
335€
Повеќе ноќевања
3
385€
4
439€
5
489€
PIYA SPORT HOTEL 4*
Лалели
2
339€
Повеќе ноќевања
3
389€
4
439€
5
489€
ZURICH HOTEL 4*
Лалели
2
355€
Повеќе ноќевања
3
409€
4
469€
5
525€
LEGACY OTTOMAN 5*
Лалели
2
379€
Повеќе ноќевања
3
445€
4
509€
5
579€
DOSSO DOSSI HOTELS&SPA DOWNTOWN 5*
Лалели
2
385€
Повеќе ноќевања
3
455€
4
525€
5
595€
VOGUE SUPREME ISTANBUL 5*
Лалели
2
455€
Повеќе ноќевања
3
559€
4
669€
5
779€
THE MARMARA TAKSIM 5*
Таксим
2
585€
Повеќе ноќевања
3
759€
4
929€
5
1,099€
Види ги сите хотели од понудата

Програма

Прв ден
Скопје - Истанбул

Полетување од Скопје за Истанбул со Пегасус секој ден, според објавен ред на летање.

По слетување во Истанбул организиран превоз со автобус до хотел.

Сместување. Ноќевање.

Втори до петти ден
Истанбул

Појадок.

Слободен ден за индивидуални разгледи и прошетки.

Ноќевање.

Последен ден
Истанбул - Скопје

Појадок.

Организиран превоз до аеродром.

Лет со Пегасус од Истанбул до Скопје секој ден според објавен ред на летање.

Во цената е вклучено

 • Авионски превоз со Пегасус (по лице 20 кг вклучен багаж + 7 кг рачен багаж)
 • Аеродромски такси
 • 2, 3, 4 или 5 ноќевања со појадок во некој од предложените хотели
 • Организиран трансфер на релација аеродром (Sabiha Gokcen) – хотел – аеродром (Sabiha Gokcen)

Во цената не е вклучено

 • Патничко и здравствено осигурување
 • Екстра трошоци во хотел
 • Цена за еднокреветна или трокреветна соба се добива на барање

Важна напомена:

 • Горенаведените цени не се гарантирани. Цената може да биде повисока и зависи од местата на авион!
 • Плаќањето е задолжително во денари (1 еур=62 мкд)
 • За ова патување потребен е валиден биометриски пасош со важност мин. 6 месеци од денот на патувањето
 • Цените не важат за време на празници
 • Важно: За резервација задолжителна уплата од 100%,и ако се откаже резервацијата се плаќаат пенали.
 • За овој аранжман важат општите услови на патување на Фибула Травел – ОСВЕН ПОГОРЕ НАВЕДЕНИТЕ