Крстарењата нудат можност да се посетат најубавите локации, да се плови по светските мориња на бродови каде што се можни секаков вид забава и релаксација. Има нешто особено возбудливо кога помислуваме на долг годишен одмор на палубите на луксузен брод, крстарејќи по светските мориња каде секој вид забава и релаксација е возможна. Базени, спа центри, шопинг делови, ресторани со неколку мишелинови ѕвездички, ноќни програми, кабареа и концерти…

Програми Крстарење
  • Крстарење - Idyllic Aegean

    Откријте ја богатата историја, фасцинантната култура и превкусната храна на грчките острови и тоа со најновиот крузер на Celestyal Journey. Ве покануваме да ги доживеете пејзажите, да ги вкусите традиционалните јадења и да ги истражите шармантните села со нашето осумдневно крстарење. Посетете ја Миноската палата во Кносос и интригантниот град Ефес, еден од најдобро зачуваните археолошки пронаоѓалишта на источниот Медитеран.

  • Крстарење - Heavenly Adriatic

    Запловете во ова магично патување на Celestyal, со новиот крузер наречен Celestyal Journey. Заљубете се во неверојатната убавина на Кефалонија, прошетајте низ романтичниот Дубровник, градот на Game of Thrones, и уживајте во магичниот Котор. Со отплувањето во Бари, Италија ве очекува град со огромна култура и историја. Крф ќе ве заведе со својата единствена и волшебна атмосфера. Истражете ги археолошките чуда на Катаколон пред вашето враќање во преубавата Атина. Уживајте во секој момент од ова магично патување.