Kërkoni për një udhëtim

Nisja nga?
Destinimi ose hoteli
Data e nisjes
6 - 9 netë
2 të rritur
 • Fluturime çarter
 • Udhëtime individuale
 • Lundrime
 • Bileta Avioni
 • Hotele nga e gjithë bota

Bullgari Dimër 2023/4 ❄️

 • Bansko SPA & Holiday

  1. Bullgaria
  2. South Western
  3. Bansko
  nga € 98 p.p.
  • Udhëtarët 2 Te rritur
  • Kohëzgjatja e udhëtimit 3
 • MPM Hotel Guinness

  1. Bullgaria
  2. Bansko Region
  3. Bansko
  nga € 140 p.p.
  • Udhëtarët 2 Te rritur
  • Kohëzgjatja e udhëtimit 3
 • Grand Hotel Bansko

  1. Bullgaria
  2. South Western
  3. Bansko
  nga € 190 p.p.
  • Udhëtarët 2 Te rritur
  • Kohëzgjatja e udhëtimit 3
 • Hotel Complex Zara

  1. Bullgaria
  2. South Western
  3. Bansko
  nga € 149 p.p.
  • Udhëtarët 2 Te rritur
  • Kohëzgjatja e udhëtimit 3

Top Ofertat | Hurghada

 • Xanadu Makadi Bay

  1. Egjipt
  2. Deti i Kuq
  3. Makadi Bay
  nga € 988 p.p.
  • Udhëtarët 2 Te rritur
  • Kohëzgjatja e udhëtimit 7
  • Data e nisjes 13 pri 2024
  • Aeroporti Vienna International Airport
 • Caves Beach Resort

  1. Egjipt
  2. Deti i Kuq
  3. Hurgada
  nga € 613 p.p.
  • Udhëtarët 2 Te rritur
  • Kohëzgjatja e udhëtimit 7
  • Data e nisjes 13 pri 2024
  • Aeroporti Vienna International Airport
 • Minamark Resort

  1. Egjipt
  2. Deti i Kuq
  3. Hurgada
  nga € 550 p.p.
  • Udhëtarët 2 Te rritur
  • Kohëzgjatja e udhëtimit 7
  • Data e nisjes 13 pri 2024
  • Aeroporti Vienna International Airport
 • LABRANDA Club Makadi

  1. Egjipt
  2. Deti i Kuq
  3. Makadi Bay
  nga € 685 p.p.
  • Udhëtarët 2 Te rritur
  • Kohëzgjatja e udhëtimit 7
  • Data e nisjes 13 pri 2024
  • Aeroporti Vienna International Airport
 • Labranda Royal Makadi

  1. Egjipt
  2. Deti i Kuq
  3. Makadi Bay
  nga € 725 p.p.
  • Udhëtarët 2 Te rritur
  • Kohëzgjatja e udhëtimit 7
  • Data e nisjes 13 pri 2024
  • Aeroporti Vienna International Airport
Programet e lundrimit
 • Lundrim - Egjeut Idilik

  Zbuloni historinë e plotë, kulturën fascinant dhe paraprakisht ushqimin e ishullit në gjuhën tuaj dhe atë me më të rejat e fundit të Celestyal Journey. Ju mund të shijoni ushqimin tuaj, të shijoni ushqimet e ushqimit dhe të hulumtoni grabitqarët e tyre me 8-të vjet më parë. Gjeni një nga më të mirët e ruajtura arkeologjike të gjetura në të njëjtën mënyrë.

 • Lundrimi - Qiellor Adriatik

  Lundroni në këtë udhëtim magjik të Celestyal, me anijen më të re të lundrimit të quajtur Celestyal Journey. Shijoni çdo moment të këtij udhëtimi magjik.

Top Ofertat | Hotel Kapadokia

 • Mahzen Cave Hotel

  1. Turqi
  2. Kapadokia
  3. Ortahisar
  nga € 80 p.p.
  • Udhëtarët 2 Te rritur
  • Kohëzgjatja e udhëtimit 3
 • Imperial Cave Hotel

  1. Turqi
  2. Kapadokia
  3. Göreme
  nga € 287 p.p.
  • Udhëtarët 2 Te rritur
  • Kohëzgjatja e udhëtimit 3