Vera e Alanyas 2023

Alanya - një vend ku e tashmja shkrihet me të kaluarën, ku ka një bollëk të natyrës dhe historisë, ku Kleopatra dikur shijonte plazhin më të bukur.
Zhytuni në ujërat e pastra të Mesdheut, shijoni specialitete turke në restorantet e Dimcaj, shëtisni nëpër kështjellën e vjetër dhe Kullën e Kuqe. Pavarësisht nëse dëshironi një jetë nate plot tension, pazar deri në buzë, eksplorimin e shpellave ose thjesht të bëni banja dielli në plazh me një koktej në dorë, Alanya është zgjidhja e duhur edhe për më të zgjedhurit.

Udhëtimet e tua