Vera e Antalisë 2022

Antalia, e njohur si qyteti i dytë më simpatik në Turqi, ofron një përzierje të mahnitshme të plazheve të bukura dhe kulturës turke. I quajtur Perla e Mesdheut dhe Riviera Turke, ky qytet është i mbushur me rrugë të ngushta, shtëpi të vjetra prej druri, të strehuara nën kështjellat e lashta të qytetit. Ky kryeqytet turistik ofron mundësinë për të përjetuar pushimet që keni ëndërruar gjithmonë. Dhe ne jemi këtu për të bërë të mundur për ju ...

Udhëtimet e tua