Semiramis City

 1. Greqia
 2. Rhodes
 3. Kritika
 • Semiramis City
 • 45 fotografi
 • Afër qendrës së qytetit
 • Modern
 • Afer plazhit
 • Pishinë e hapur
 • Kondicioner dhe WIFI falas

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Semiramis City

Creation of description for this hotel is in progress.

Fasilitetet

 • Општо
  • Собна услуга
 • За деца
  • Детско игралиште

Lokacioni